Miért érdemes a K2 Bikeshop-ban vásárolni?

A válasz egyszerű:
2011. 02. 21, Hétfő

Legfontosabb szempontunk a minőség a kedves és szakszerű kiszolgálás. Segítünk a választásban és a nálunk vásárolt kerékpárt szakszerűen összerakjuk, beállítjuk, a felmerülő garanciális hibákat kijavítjuk, továbbá beszerezheti nálunk a szükséges kiegészítő felszereléseket. Valamint kerékpár vásárlása esetén, egy-két változtatást is meg lehet beszélni az eredeti felszerelésén.

Mit nyújtunk vásárlóinknak?

A téli sí és snowboard felszereléseknél, ruházatnál és kiegészítőknél megszokott minőségi árukészletet biztosítjuk vásárlóink számára. Az üzletünkben található kerékpárok, alkatrészek, ruházatok és kiegészítő felszerelések gondos és megfontolt kiválasztáson mentek keresztül, hogy a legjobb minőséget és a legjobb technikát kínáljuk.

A minőségi kerékpároknál +1 év garanciát adunk a vásárlásnál. Így két évig nincs gond a szereléssel, mi átvállaljuk a munkadíjat.

A legkorszerűbben felszerelt kerékpár szervizt biztosítjuk, ahol szakképzett szerelőink javítják és állítják be a nálunk vásárolt és a hozzánk behozott bringákat. Javítás során is minőségi alkatrészeket használunk, hogy a szervizből kiadott járművek megbízhatóan és a lehető legjobban működjenek.

Naprakész információkkal segítjük a hozzánk betérő vendégeket, érdeklődőket. Vásárláskor a lehető legtöbb figyelmet fordítjuk a vásárlókra, hogy mindenki elégedetten és örömmel térjen vissza hozzánk.

pic_2 pic_1