Snowboard lapok, kötések és cipők körképe 2019

Burton, Nitro, Capita, K2 és Salomon termékek széles választékban
2019. 01. 16, Szerda

Idén tovább bővül Snowboard-választékunk, a Burton mellett még több Capita lapot is megtalálhattok nálunk, továbbá a nagyon jó ár/érték arányú Nitro boardokat is árusítjuk!

snowboard körkép

Valóban elmondható, hogy a legtöbb stílushoz megtalálható a megfelelő lap, rocker, flat, camber – előbbieket inkább a kezdőknek, a camber formát pedig a haladóknak ajánljuk. A boltban található termékekért kattints a márkanevekre!

Lapok:

Burton: Lehet, hogy az árcédulán magasabb összeg szerepel, mint kevésbé ismert márkák esetében, de a Burton mindig kicsit a versenytársak előtt jár, nem véletlen, hogy a világon eladott lapok fele ebből a márkából kerül ki. Olyan fejlesztéseket mondhatnak magukénak, mint az egy darabból készült kantni

Burton

Burton-ből a rocker vonalat a Flying V képviseli, kezdőtől haladó szintig kínálunk lapokat. A Ripcord és Descendant lapok kiválóak kezdőknek, a Process lap mindkét kivitelben elérhető. A Custom lap a legjobb választás, ha már magabiztosan csúszol. Nagy lábúaknak Wide kivitel készül a legtöbb lapból.

Capita: Új márka nálunk a Capita, termékeik főleg Freestyle vonalon erősek, így leginkább parkba ajánlott lapok szerepelnek a kínálatban. Merészebb, vadabb dizájn és nagyon jó minőség párosul a lapokban.

Nitro: A kezdők nagyon jó ár/érték arányú rocker lapokat választhatnak a Gulving szériából. A Team lap kétféle dizájnnal és kétféle szélességgel is elérhető. A Nitro T1 freestyle lap vastagított kantnival és dupla talp anyaggal.

lapok

Kötések:

Burton: örök garancia a base-re és az új Flex Slider pántokra! A Freestyle+Custom kötés belépő, de megbízható kategória. A Mission+Cartel+Malavita EST változatban pedig tökéletes választás, ha profi vagy (mondjuk egy Custom laphoz ez dukál).

K2: Fél Step-In rendszereivel a legkényelmesebb és leggyorsabb csatolást tesz lehetővé. A hátra lenyíló HideBack hátlap lehetővé teszi, hogy könnyen felcsatolj (nem kell ücsörögni a hóban, akár állva is fel lehet csatolni). További extra a Burton kompatibilis tárcsa.

Union: új márka nálunk, ami a Capita lapokhoz passzol és Burton kompatibilis tárcsája van.

cipők

Cipők:

Nitro: A Vagabond kétféle fűző rendszerrel elérhető. Az Anthem TLS gyorsfűzős változata jó választás lehet, ha már túl vagy az alapok elsajátításán. A Nitro Team a csúcs cipő Vibram talppal, D3O béléssel, ha nem akarsz kompromisszumot kötni.

Salomon: Launch és Faction modellek gyorsfűzős és Boa-s kivitelben, ha keskenyebb lábfejre keresel cipőt.

Burton: Moto+Ruler népszerű gyorsfűzős modellek, a Moto Boa változatban is elérhető a még kényelmesebb befűzésért. A Photon Boa dupla Boa rendszerrel készül, hogy alul és fölül, külön tudd szabályozni a feszességet.

pic_1