Síléckörkép: Szuper választék szuper akciókkal!

Völkl, Atomic, Fischer, Head és K2 lécek
2018. 12. 30, Vasárnap

Üzletünkben már teljes a választék a 2018-2019-es újdonságokból, a korábbi modellekre pedig 20-30%-kal olcsóbban is hozzájuthatsz. A legtöbb nagy márkát felvonultató kínálatból biztosan megtalálod majd, amire szükséged van!

teljes készlet minden márkából

2019-es körképünkben 5 legfontosabb márkánkat gyűjtöttük össze:

VÖLKL: Extra készlettel várunk az új évben is Völkl síszettekből! A Racetiger széria modelljei felsőkategóriás lécek, speciális famaggal, extra kemény kantnikkal A Deacon széria darabjai teljesen új modellek haladó síelőknek, univerzális rádiusszal, erős szendvics szerkezettel. Az RTM modellekből egészen 81 mm szélességig kínálunk all mountain léceket sík, 3D Ridge katana szerkezettel, full famaggal, titán, karbon vagy acél erősítéssel. A Flair női széria all mountain lécektől egészen a női szlalom modellekig terjed, könnyebb famaggal, mint férfi változatai. Gyerekeknek a Chica és Racetiger Junior léceket ajánljuk.

Völkl sílécek

ATOMIC lécekre akár 20-30% engedmény, a legújabb modellekből pedig a megszokott széles választékot kínáljuk! Hölgyeknek a népszerű Cloud szériát ajánljuk pályára teljes választékban. A Vantage X széria pálya és all mountain modellek egészen 83 mm szélességig kaphatók. A Redster széria haladó síelőnek készül: S kis rádiuszú, G hosszú rádiuszú, X univerzális a szlalom és az óriás között. A gyerekeknek a Redster és Vantage modellek közül választhatunk.

Atomic sílécek

FISCHER síléc szettekből is bőséges készletet tartunk, egyes korábbi modellek 15-25%-os akciós áron vihetők haza! Ajánlatunk a 2019-es szériákból: My turn lécek hölgyeknek kezdőtől a haladó szintig, Pro MTN széria - all mountain modellek, Progressor pályalécek dupla rádiusszal, RC4 The Curv modellek nagy sebességhez, profi tudáshoz. RC4 junior lécek gyerekeknek.

Fischer sílécek

HEAD: A sízést komolyabb szinten művelő úriemberek a Head Super Shape léceken kívül a WC Rebels vagy V-Shape pályaléceket is megvehetik legkedvesebb téli programjukhoz. Akiket pedig a játékos sízés izgat, számukra a piacon egyedülálló, 94 cm hosszú, széles felépítésű és igazi kötéssel érkező Razzle Dazzle-t ajánljuk!

Head sílécek

K2: A legvidámabb barakk idejéből ismert szlogent felidézve: „Cipőt a cipőboltból! K2 lécet a K2-ből!” Hölgyeknek a Luv all mountain szériát ajánljuk, a 76 mm széles Luvit ER3-at 15% árengedménnyel!  Az urak az iKonic és Konic szériákban találhatnak hasonlót, 80 mm szélességig. Egyedi megjelenésű lécek, Marker kötéssel.

K2 sílécek