RECCO kereső rendszer...

...egy esély lavina után
2009. 09. 18, Péntek

A RECCO® Rescue System fejlett radar technológiás rendszer, amely az áldozat gyors és sikeres megtalálását segíti egy hegyi lavina veszély esetén. RECCO® egy passzív rendszer, ami azt jelenti, hogy a szerkezetnek nincs szüksége erőforrásra, tehát nincs szükség azt ki vagy bekapcsolni.

A RECCO® egy lavinamentő-rendszer, amit világszerte 600-nál több bányamentő-szervezet hasznosított hatékonyan a lavina-betemetések helyszínén.

RECCO kereső rendszer

A két részes rendszer egy RECCO® detektorból áll, amit szervezett mentőcsoportok használnak a keresés során, és egy olyan RECCO® reflektorokból, amiket ruházatba, sisakokba, védelmi felszerelésekbe vagy sícipőkbe integrálnak. A reflektort véglegesen ráragasztják, vagy beleépítik a termékbe így nem igényel felkészülést a használatra és nincs szüksége elemekre, hogy működjön.

A RECCO rendszer megkönnyíti a mentők gyors, szervezett keresését és egyel több esélyt ad síelőknek és snowboardosoknak arra, hogy időben megtalálják őket egy lavina után.

JÖN A RECCO! Hamarosan üzletünkben is megtalálja a The North Face termékeit, melynek kabátjai RECCO rendszerrel vannak ellátva.