Közeledik a téli szezon!

2021. 10. 14, Csütörtök

Mi már bizakodva várjuk a téli szezont, és lassan el is kezdünk készülni rá... Nézd meg mire számíthatsz üzletünkben!

AKCIÓK

Amennyiben jó áron szeretnéd megvenni sífelszerelésed hiányzó darabját, vagy cserélnéd le snowboard cuccodat, esetleg szükséged van egy új kabátra, ne késlekedj, mert jelenlegi akciós áraink december elejéig vannak érvényben!


Az újdonságok beérkezése novembertől folyamatosan várhatók, melyet nyomon követhettek webshopunkban!

ÁTÁLLÁS

Nagyon örülünk neki, hogy egyre gyakrabban találkozunk sí- vagy snowboard felszerelés vásárlókkal, akiket egyelőre csak úgy tudunk kiszolgálni, hogy téli raktárunkból kell előkeresnünk a kiválasztott felszerelést.

Nekik köszönjük a türelmet, és biztosítunk mindenkit, hogy novembertől gőzerővel azon leszünk, hogy a decemberi szezonkezdésre üzletünk téli felszerelésekkel legyen berendezve!

Addig azonban még a kerékpároké a terep...

Amennyiben konkrét kiszemelt sí- vagy snowboard felszerelést szeretnél megnézni, vagy megvásárolni, nyugodtan rendeld meg személyes átvétellel, mi előkeressük, és küldünk egy értesítést, amikor összekészítettük és be tudsz jönni megnézni! Ha elakadtál, kérj segítséget kollégáinktól telefonon! Ez természetesen nem jár vásárlási kötelezettséggel!

NYITVATARTÁS

Decembertől tehát téli üzemmódra váltunk és hosszabb nyitvatartási időben várunk szakmailag felkészített csapatunkkal, így hétköznapokon 10-19 óra között, szombatonként 10-16 óra között leszünk nyitva.