Bemutatkozik a Canada Goose a K2-ben!

2014. 01. 09, Csütörtök

A Canada Goose idén elsőként mutatkozik be Magyarországon, mivel a cég nem növelte a gyártási mennyiséget, a felhalmozott kereslet ellenére sem, ezért az országok között felosztják a termékeket. Hazánk a 2013. évre összesen 110 db-ot kapott.

„Adjatok nekem luxust, minden szükségesről lemondok érte” mondta Oscar Wilde, és milyen igaza volt, ha megszokjuk, bizony nehéz lemondani róla.

Mi jut eszünkbe a „Luxus” szó hallatán? Hát persze, hogy Louis Vuitton, Prada, Chanel, és még sorolhatnánk a jó nevű világmárkákat, legyen szó táskáról, cipőről, estélyi ruháról vagy ékszerről. A luxus divat tetőtől talpig felöltöztet, de valami mégis hiányzik.

Mi a helyzet, ha extrém az időjárás, gondolok itt a hóviharra, mínuszokra, a kemény télre. Mondjunk le a megszokott luxusöltözetünkről?

Itt jön a képbe a több mint 50 éve a világ legkapósabb kabát márkája a Canada Goose, mely egyedileg kézzel varrott és a legjobb természetes hőszigetelő anyaggal – speciális lúdpehellyel – bélelt. Amerikában már szinte státuszszimbólum, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy nem hiányzik a hírességek gardróbjából sem, legyen színész, színésznő vagy elnök, senki nem tud ellenállni a márka előkelőségének.


 POLAR BEARS INTERNATIONAL

Mivel a jegesmedvék populációjának több mint kétharmada él Észak-Kanadában és a veszélyeztetett sarkvidékeken, nem is kétséges, hogy a Canada Goose platina szintű támogatója a Polar Bears International (PBI) non-profit szervezetnek, amely különböző kutatásokkal és oktatással igyekszik megmenteni a jegesmedve populációt a kihalástól.

pic_2