A kerékpárüzlet felelőssége: fegyelmet kérünk még egy darabig

Nézelődj online, vásárolj online május végéig!
2021. 03. 06, Szombat

Kedves vásárlóink! A hatályos járványügyi szigorítások értelmezése szerint a kerékpárszerviz és a kerékpárbolt nyitva maradhat, a K2 Bike Shop-ban mégis bevezetünk néhány intézkedést és szabályt, amivel a vírus terjedésének kockázatát csökkenthetjük.

Nézelődj online – szlogenünket kiegészítjük a „vásárolj online” felhívással. Büszkék vagyunk rá, hogy honlapunkon órára készen a valós készlet látható, tehát a webshopon kinézett kerékpár adott méretben és az alkatrészek biztosan megvásárolhatók. A kiszállítás továbbra is működik és a K2 Bike Shop is nyitva lesz, személyes átvételre is lesz lehetőség.

A legfrissebb, pandémiás helyzetre vonatkozó kormányrendelet hatálya alatt (április 8-áig-éig) kizárólag az online rendelést leadó, vagy telefonon (esetleg üzenetben) egyeztető vásárlóinkat szolgáljuk ki az üzletben, ami kvázi átvételi pontként üzemel majd. Kiemelten kezeljük majd a telefonos (és üzenetben történő) érdeklődéseket, megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy segítsünk a választásban. Állunk rendelkezésre teljes körű szaktanácsadással.

A megrendelésekről automatikus visszaigazolást küldünk, és egy második emailben értesítjük a megrendelőket, hogy összekészítettük a rendelést. Amíg ezt nem kapják meg, kérjük kedves vásárlóinkat, hogy ne jöjjenek be az üzletbe, várják meg! A nagy számú megrendelés miatt egy kicsit kitolódhat az értesítés is, ezügyben kérjük szíves türelmüket.

Nyitva leszünk tehát a megszokott napirenddel, ugyanakkor a vásárlás fentiek szerinti szabályozásával szeretnénk elkerülni, hogy sokan, sokáig válogatva tartózkodjanak az üzlethelyiségben. További óvintézkedés, hogy a személyzeten túl egyszerre csak 4 ember tartózkodhat majd a boltban kötelezően maszkot viselve (egy négytagú család is 4 embernek számít, ezért próbáljon mindenki egyedül érkezni a többi vásárló érdekében), és próbáljuk meg a feltétlenül szükséges minimálisra csökkenteni az átvételre/vásárlásra fordított időt.

A kerékpár-szerviz is üzemel majd, bár az előjegyzések alapján már most be vagyunk táblázva egy-két hétre. Az új munkák felvételéhez is a telefonos érdeklődést preferáljuk első körben. A „megvárós” szerviz munkákat, a következő hetekben nem lehet a boltban megvárni, ha csak 20 percig tart, akkor is az üzleten kívül kell eltölteni a várakozással töltött időt és hívjuk telefonon ügyfeleinket, amint elkészültünk.

A talpbetét készítés jelenleg szünetel! 

Rendeléskor preferáljuk az előre fizetést, vagy az üzletben a kártyás vásárlást, a lehető legkevesebb kontaktus jegyében.

Amivel csak tudunk, járuljunk hozzá a vírus terjedésének megakadályozásához! Reméljük, hogy a folyamatos oltásokkal egyre csökken a veszély és hamarosan oldhatunk a szigorításokon, bízunk benne, hogy ez minél előbb bekövetkezik. Addig is állunk vásárlóink rendelkezésére a fentebb felsorolt módon, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy elégedettek legyenek a megvásárolt termékekkel!

A sí és snowboard felszerelések kölcsönzését a következő szezonig szüneteltejük.

 

pic_1