Karácsonyig kedvezményes árakkal várunk!

Üzletünkben és a Webshopban
2020. 11. 30, Hétfő

Az ünnepek előtt minden sílécet, sícipőt és snowboard felszerelést, valamint sí- és snowboard kabátot és nadrágot 10-50% kedvezménnyel vásárolhatsz meg üzletünkben és webáruházunkban egyaránt! Ha szereted, hogy ha egy ajándék hasznos és betalál...

Most érdemes megvásárolni a sí-, vagy snowboard felszerelésed hiányzó darabját!

A Karácsony előtti hetekre időzített akciónkban megvásárolhatod a tökéletes ajándékot is! Ajándékozz olyan meglepetést, ami azon túl, hogy betalál, hasznos is!

Tisztában vagyunk vele, hogy a sí- és snowborad felszereléseink egy része a Covid 19 korlátozások miatt nem használható ebben a pillanatban, de minőségi termékeink - és felkészült kollégáink alig várják az enyhítést!

Karácsonyig minden termékre óriási kedvezmények!

Top kategóriás termékeink más szabadtéri programoknál is hasznosak lehetnek:

Nézz körül a kabátjaink, és kiegészítőink között, melyek a hideg időben jó szolgálatot tehetnek akár egy kirándulás alkalmával, és válogass minőségi aláöltözőink közül, amit akár futáshoz, vagy kerékpározáshoz is ajánlunk!

Karácsonyig minden termékre óriási kedvezmények!

Biztosak vagyunk abban, hogy az idén megvásárolt síléc, vagy snowboard felszerelés sem vész kárba, hiszen biztosan lesz szezon és lesz alkalmunk csúszni!

2020. december 1-től egészen Karácsonyig az idei síléceket és sícipőket, kabátokat és nadrágokat, valamint a snowboardokat, kötéseket és snowboard cipőket
10% kedvezménnyel tudod megvásárolni!

A korábbi évek modelljei ennél is csábítóbb 15-30%-os akcióban várnak! Sőt egyes régebbi cuccokat, vagy utolsó darabokat akár FÉLÁRON is hazavihetsz!

Webáruházunkban már beállítottuk az akciós árakat...

Böngéssz, kérdezz, rendelj bátran!

Karácsonyig minden termékre óriási kedvezmények! Karácsonyig minden termékre óriási kedvezmények! Karácsonyig minden termékre óriási kedvezmények! Karácsonyig minden termékre óriási kedvezmények! Karácsonyig minden termékre óriási kedvezmények! Karácsonyig minden termékre óriási kedvezmények!